• darkblurbg
  • darkblurbg

Serious games zijn spellen waarvan het doel niet als eerste vermaak is maar een helder leerdoel zoals kennis of vaardigheden. In serious games wordt door toevoeging van spelelementen op een uitdagende manier iets overgebracht,  geoefend of gebrainstormd. Onze games zijn praktijkgericht, to-the-point, interactief, relevant en altijd resultaatgericht.   

Toolbox 2.1 - Klantgericht samenwerken

Deze bijzondere toolbox bestaat uit 12 creatieve werkvormen (tools) om je team klantgericht in beweging te krijgen en te houden. Deze Toolbox is zeer geschikt om zelf aan de slag te gaan, zo hebben we de Toolbox namelijk ontworpen. Ben jij dagelijks bezig met het in beweging krijgen van je team? En zoek je naar verfrissende manieren om jouw team nog klantgerichter te laten samenwerken? Het liefst zonder kostbare trainingsbudgetten en externe professionals? Ga dan aan de slag met onze Toolbox 2.1 ‘klantgericht samenwerken’!

Elke tool komt compleet met alle benodigde materialen en een helder stappenplan, zodat jij heel gericht met je team aan de slag kunt! Het resultaat is dat je direct zelf met jouw team aan de slag kunt om de klantbeleving naar een veel hoger niveau te tillen! Wij geven je alle handvatten om de 12 tools optimaal in te zetten, waardoor jullie zelf in staat zijn om heel gericht te sparren, evalueren, brainstormen en nieuwe plannen te maken. En.. het geleerde direct in de praktijk toe te passen!

Past dit bij jou en jullie organisatie? Vraag dan vandaag nog de brochure ‘Toolbox 2.1’ voor meer informatie aan!

Escaperoom in a box

Deze succesvolle game wordt in teams gespeeld van 6 á 7 personen en is speciaal ontwikkeld voor grotere groepen. Alle genodigden kunnen tegelijk deelnemen aan deze schaalbare activiteit en iedere deelnemer heeft een rol in het spel. Deze game bestaat uit meerdere rondes, ieder met verschillende soorten opdrachten en vraagstukken. Deze experience kan op elke gewenste locatie georganiseerd worden en de speelduur bedraagt ca. 90 minuten.

Highlights

  • enkel met teamwork kan het spel worden gespeeld en maakt men kans om te winnen.
  • interactief spel met veel actie en verrassingen.
  • leuke afwisseling tussen klantbelevingsvraagstukken, algemene weetjes en maatwerk opdrachten.
  • de combinatie van fun en teambuilding maakt dat het spel perfect in balans is, iedereen speelt vol overgaven tot de laatste minuut.

Klantengame

Speciaal voor de medewerkers met de klantcontacten hebben wij een Klantengame ontwikkeld. Een interactieve training in ludieke spelvorm, waarbij per tafel maximaal 8 medewerkers in een 4-tal duo’s de game spelen onder begeleiding van 1 spelmaster. Gedurende het spel komen de spelers een veelheid aan klantsituaties en vraagstukken tegen, die zo goed mogelijk beantwoord, behandeld of opgelost dienen te worden. Hiermee kunnen gunpunten worden gewonnen en verloren. Het winnende team heeft de meeste gunpunten aan het einde van de speeltijd. Alle deelnemers gaan naar huis met nieuwe inzichten en actiepunten, die direct in de praktijk toegepast kunnen worden.

Past dit bij jou en jullie organisatie? Vraag dan vandaag nog de brochure ‘Klantengame’ voor meer informatie aan!

Sales-in-zicht

Sales-in-zicht is hét salesspel, dat op een originele manier, snel en gegarandeerd haarscherp inzicht geeft in wat jullie nu kunnen doen om het salessucces te vergroten. Eerst analyseren we de kern van het probleem, voordat we doorschakelen naar de oplossing. Aan de hand van concrete vragenkaartjes en een uitgekiend spelbord wordt het verband zichtbaar tussen de 5 pijlers (visie, interne organisatie, innovatie, financiën en klantbeleving) van succesvol ondernemen en de huidige resultaten. Sales-In-Zicht wordt verzorgd door onze gecertificeerde trainers. Het laat managers en salesmedewerkers gestructureerd nadenken over de toekomst en visie van het bedrijf. Het spel geeft in drie uur tijd haarscherp inzicht in jullie bedrijfsdoelen, kracht en aandachtspunten. Bovendien biedt dit interactieve spel heel praktische actiepunten om jullie salessucces te vergroten. Actiepunten waarmee jullie direct aan de slag kunnen.

Past dit bij jou en jullie organisatie? Vraag dan vandaag nog de brochure ‘Sales-In-Zicht’ voor meer informatie aan!