• darkblurbg

HOE GA JIJ MET DE CRISIS OM?

Sterke punten én uitdagingen per Insightskleur

We gaan allemaal op een andere manier met verandering om. Deze crisis maakt dat extra duidelijk. De één krijgt last van angst, stress en somberheid, een ander schiet in de actiemodus, een derde leeft door alsof er niks aan de hand is. Ook op het (voor velen) verplichte thuiswerken – met alles wat daarbij hoort – reageren we allemaal anders.

Dat heeft te maken met onze psychologische voorkeuren. Insights koppelt deze voorkeuren aan 4 kleuren: Helder Blauw, Vurig Rood, Stralend Geel en Zacht Groen. Ze geven je inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Hoe hou jij het hoofd koel? Hoe blijf je productief? Inzicht in hoe jij met deze situatie omgaat, helpt je om erachter te komen wat je nodig hebt om er het beste van te maken.

 

TIJDELIJKE ACTIE

€ 295,- per profiel, incl. 1 uur Insights-coach (online), excl. btw

Deze aanbieding is geldig tot 1 augustus 2021 omdat wij ook graag ons steentje bijdragen in deze bijzondere tijd. Daarna bedraagt het tarief weer € 450,- per deelnemer, excl. btw

Het persoonlijke Insights profiel wordt 1:1 in een online gesprek teruggekoppeld aan de deelnemers door onze gecertificeerde Insights coach.

Liever eerst meer weten? Klik dan hier voor ons contactformulier

of stuur een mail naar josephine@hetklantenbedrijf.nl of bel voor een persoonlijk advies met 0183 – 74 50 22.

Leuk om van je te mogen horen! Met stay safe groet, Josephine